#6 Veselé Vánoce! Máme pro vás dárek!

V naší společnosti MIDA Consulting se nebojíme nových výzev, proto posouváme naše podnikání na ještě vyšší úroveň a přistupujeme k němu smysluplně a udržitelně. Nově tak chceme motivovat firmy k tomu, aby se zapojily do cirkulární ekonomiky. Spouštíme tedy nový web www.cirkularnidotace.cz, na kterém vám budeme postupně ukazovat, jak se může i vaše firma také zapojit do cirkulární ekonomiky, a navíc s pomocí dotace.

Člověče cirkuluj se!

V duchu cirkularity jsme se zamýšlely nad vánočním dárkem pro naše klienty, v našich rukách tak vznikl originální dárek, jakým je vánoční přání s hrou Člověče, cirkuluj se! 

Hru jsme upravily cirkulárním dotacím na míru, aby nás všechny motivovala k zamyšlení. Přinášíme vám ji na recyklovaném papíře a místo figurek poslouží barevné fazole. Pro hru samotnou lze využít elektronickou kostku, která je k dispozici na www.kostka.g6.cz. Nejenže jsme tak ušetřily nejméně jeden strom, který by padl na výrobu dřevěných figurek, ale až vás hra přestane bavit, fazole můžete uvařit a hru použít jako záložku do knihy.

Chceme tak ve všech obdarovaných zasadit semínko zodpovědnosti, ohleduplnosti a inspirovat je k novým nápadům v oblasti cirkulární ekonomiky. Zlepšete i vy svůj byznys i svět!

Zvolte si, zda budete bojovat za firmu, elektrárnu, běžného spotřebitele či přírodu, a snažte se do svého domečku dostat všechny figurky reprezentující 3 oblasti, na které zle získat cirkulární dotaci:

  • Výzkum, vývoj a inovace
  • Výroba, digitalizace a propagace
  • Ekoenergie a ochrana životního prostředí

A v čem vlastně spočívá cirkulární ekonomika? V přeměně odpadů na zdroje a jejich dlouhodobém využití. Více se dočtete v našem článku.

Hru si můžete také stáhnout a vytisknout.

Přejeme vám mnoho pohody a radosti!

Michala

"Velmi ráda podpořím ambiciózní, inovativní a zároveň cirkulární projekty, které zlepší nejen byznys, ale i svět. Průlomovými poznatky a nápady pojďme spolu vstříc cirkularitě!"

 

Téma článku

Článek

Máte také cirkulární nápad?

logo MIDACONSULTING

pomáhá ambiciózním cirkulárním projektům získat dotační podporu.

Získejte ji také

Sdílejte tento článek

na Facebook na Twitteru na LinkedIn

Cirkulární nápady

Cirkulární kafíčko

Ať vám neutečou novinky ze světa cirkulárních dotací, nechte nám svůj email a my vám budeme pravidelně zasílat nejnovější články.

Přihlášením souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů.

Mohlo by vás také zajímat