#58 Jaké ovoce přinesl cirkulární event?

Nedávno proběhla inspirující konference Circular Economy Talks – Not only CEO’s agenda v krásném prostoru Opero Praha, který pořádala CIRA Advisory.

Event byl určen zejména pro ředitele, zástupce vrcholového managementu firem a CSR manažery, kteří mají zájem budovat či zlepšovat strategii své firmy v souladu s evropskou Zelenou dohodou, tudíž i s cirkulární ekonomikou a s přírodou.

CEO 3.jpg

Naše ředitelka Michala Pešková byla součástí panelové diskuse zaměřené mimo jiné na udržitelné financování a přinesla informace o možnostech dotačního financování cirkulárních projektů v dohledné době.

CEO 9.jpg

CEO 6.jpg

Event byl součástí Týdne inovací a dalšími partnery a diskutujícími byly Komerční banka, Hello bank, Veolia, crea-tura, Daikin, Egoé, UNICO AI či JRK. Jsme rádi, že jsme mohli být součástí tak inspirující akce a po boku významných společností, které dávají směr cirkulární ekonomice na tuzemské i globální úrovni.

CEO 10.jpg

Akce probíhala ve třech blocích: Cirkulární ekonomika v byznys modelech, surovinách a materiálech; Inovace a pohled do udržitelného financování; Cirkulární zadávání a nakupování v dodavatelském řetězci. Diskutována byla například témata spolupráce s akademickým sektorem, aktivita bank financovat udržitelné projekty, dotační programy zaměřené na či zvýhodňující cirkulární projekty, role dodavatelského řetězce či nutnost témata udržitelnosti dostat přímo ke spotřebitelům. Závěrem večera byl strategický networking.

CEO 8.jpg

Téma článku

Článek

Máte také cirkulární nápad?

logo MIDACONSULTING

pomáhá ambiciózním cirkulárním projektům získat dotační podporu.

Získejte ji také

Sdílejte tento článek

na Facebook na Twitteru na LinkedIn

Cirkulární nápady

Cirkulární kafíčko

Ať vám neutečou novinky ze světa cirkulárních dotací, nechte nám svůj email a my vám budeme pravidelně zasílat nejnovější články.

Přihlášením souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů.

Mohlo by vás také zajímat