#15 Přihlaš se na seminář Dotace pro cirkulární ekonomiku

Michala Pešková představí dotační možnosti pro cirkulární projekty.

Institut Cirkulární Ekonomiky společně s nově vzniklou konzultační společností CIRA Advisory spustil online vzdělávací platformu o cirkulární ekonomice určenou firmám i široké veřejnosti.

Ve webinářích vedených odborníky v mnoha oborech spojených s cirkulární ekonomikou se můžete dozvědět například jak využít cirkulární ekonomiku jako cestu ze současné krize nebo jak uplatnit oběhové hospodářství v gastronomii či energetice.

pozvánka na webinář Dotace pro cirkulární ekonomiku

Máme radost, že webinář na téma Dotace pro cirkulární ekonomiku byl svěřen do rukou nám v Cirkulární dotace.cz a MIDA Consulting.

Mgr. Michala Pešková vás tak provede systémem dotačních podpor a pomůže vám se v nich lépe zorientovat. Poradí vám, ve kterých programech, ač nejsou přímo cílené na cirkulární ekonomiku, má váš cirkulární projekt velkou šanci na úspěch.

Na konkrétních příkladech vám ukáže, v jakých oblastech je možné dotaci na cirkulární ekonomiku získat a jak vypadá proces žádosti o dotace.

„Dotace, které motivují firmy k tomu, aby investovaly do dlouhodobé udržitelnosti a šetrnosti výroby k životnímu prostředí, jsou dotace, za které by se firmy neměly stydět, ale naopak se jimi pochlubit!“

Věříme, že i tebe tenhle webinář inspiruje zapojit se do cirkulární ekonomiky s využitím dotace. Nezapomeň se včas přihlásit!

  • Startujeme: 23. 6. 2020, v 17.00 hodin
  • Délka trvání: 60 minut
  • Cena: 290,- Kč

Helena

"Světu cirkulárních dotací se snažím dát zajímavý tvar, aby přiměl čtenáře zamyslet se nad jeho přínosem. Pomůžeme i vám změnit přístup k podnikání a planetě? Budete také cirkulární?"

Téma článku

Článek

Máte také cirkulární nápad?

logo MIDACONSULTING

pomáhá ambiciózním cirkulárním projektům získat dotační podporu.

Získejte ji také

Sdílejte tento článek

na Facebook na Twitteru na LinkedIn

Cirkulární nápady

Cirkulární kafíčko

Ať vám neutečou novinky ze světa cirkulárních dotací, nechte nám svůj email a my vám budeme pravidelně zasílat nejnovější články.

Přihlášením souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů.

Mohlo by vás také zajímat